Читај ми!

Извињење Норвешкој!

Рукометни савез Србије извинио се српској и европској спортској јавности, нарочито норвешкој, њиховом тиму и играчици Лин Јорум Суланд због неспортског потеза селектора Саше Бошковића на утакмици првог кола шампионата Европе.

"Молимо Вас да уважите наше извињење, јер се све догодило у жару борбе и овакав пропуст више никада неће да буде поновљен од стране селектора српске репрезентације Саше Бошковића. У спортском и духу фер-плеја желимо свим учесницима првенства Европе у Србији спортску и витешку борбу за пласман на шампионату", наводи се у саопштењу Рукометног савеза Србије.

Норвешки медији објавили су ТВ снимак на којем се види како је Бошковић током утакмице два пута повукао Суланд, једном за дрес, а други пут за руку. Норвешка рукометашица се због тога пожалила записничком столу, али тај детаљ, изгледа, нико од званичника није приметио.

Селектор Норвежанки Торир Хергеирсон изјавио је да понашање Бошковића није било фер.

"То је неспортски потез, али није на мени да одлучујем о евентуалној казни", рекао је Хергеирсон.

Србија је изгубила до Норвешке у првој утакмици првенства Европе са 28:26.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво