Читај ми!

Српски боксери на припремама у Москви за ЕП у Јеревану

Боксерска репрезентација Србије приводи крају тронедељне припреме у бази Чехов, у московској област, једном од најбољих тренинг центара света и бруси форму за Европско првенство које 21. маја почиње у Јеревану.

Под будним оком српског селектора Милана Пиперског, максимално мотивисани да у Јеревану испишу историју, припрема се 10 репрезентативаца.

Репрезентацију Србије чине Омер Аметовић у категорији 51кг, Тамир Галанов 54кг, Павел Фједоров 63.5кг, Вахид Абасов 67кг, Сандро Полетан 71кг, Алмир Мемић 75кг, Артум Агејев 80кг, Владимир Мирончиков 86кг, Садам Магомедов 92кг и Сергеј Калцугин +92кг.

Од десет боксера Србије који се налазе на припремама у Русији, чак седморица су представљала земљу на прошлогодишњем Светском шампионату одржаном у београдској Арени, а међу њима и освајач бронзане медаље Владимир Мирончиков.

"Сви смо подредили наше форме Европском првенству у Јерменији. Биће изузетно јак турнир, нико неће имати лак посао, сви желимо медаље и идемо да се боримо свим снагама. Иза нас је и учешће на турниру Београдски победник, који је по квалитету такмичара и мецева увек један од најјачих у Европи и за нас је био одличан тест. Припреме у бази Чехов протичу сјајно, имамо идеалне услове за рад и врхунске спаринге. Тренинзи су напорни и разновсрни, али без одрицања и тешког рада нема резултата. Сви ћемо бити на 100 посто спремности и мотивисаности када дође тренутак да се уђе у ринг у Јеревану и бори за Србију", истакао је српски ас Мирончиков, освајач историјске бронзане медаље на шампионату света у Београду.

На шампионату Европе у Јеревену учествоваће 38 земаља.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво