Тор Хусховд победник друге етапе

Норвешки бициклиста Тор Хусховд победник је друге етапе Трке око Француске од Ореја до Сен Брија дужине 164,5 километара. Вођство у генералном пласману задржао је победник прве етапе Шпанац Алехандро Валверде.

Друга етапа протекла је без већих узбуђења и углавном се возило у групи, а одлука о победнику пала је у последњих пола километра.

Хусховд се држао прилично резервисано до последњих 300 метара и није се могло наслутити да би могао да тријумфује. Тада је кренуо у жесток спринт који возачи са чела нису успели да испрате, па је на крају забележио шесту етапну победу на Трци око Француске у каријери.

Валверде се у финишу држао водеће групе, а када је почео спринт успео је да остане прибран и да се у великој гужви пробије на 12. место, што му је било довољно да сачува жуту мајицу.

У понедељак је на програму шеста етапа, која ће бити вожена од Сен Мала до Нанта (208 км).

Резултати 2. етапе: Тор Хусховд (Норвешка, Креди Агрикол) 3:45,13, Ким Кирхен (Луксембург, Колумбија), Гералд Циолек (Немачка, Колумбија), Роберт Хантер (Јужна Африка, Барловорлд), Ерик Забел (Немачка, Милрам).....

Генерални пласман: Валверде 8:21,20, Кирхен +1 секунд заостатка, Фреире, Кобо.....

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво