Читај ми!

Страшан спринт Раима за победу на трци Београд - Бањалука

Естонац Микел Раим победник је 15. издања бициклистичке трке Београд - Бањалука. У невероватној спринтерској завршници последње, четврте етапе, Раим је дошао и до жуте мајице и победе у генералном пласману.

Возач екипе Мазовше Серце Полски, Естонац Микел Раим, уписао је златним словима своје име у историји наше најјаче трке Београд - Бањалука.

Раим је уочи последње, четврте етапе заостајао чак десет секунди за Немцем Џастином Волфом у генералном пласману, али је захваљујући невероватном спринту у центру Бањалуке дошао до злата вредних секунди бонификације и тако постао победник 15. издања наше најјаче бициклистичке трке.

Џастин Волф из Бајк Еид тима заузео је друго место у генералном пласману, док је Пољак Патрик Стош из Востер тима на крају био трећи.

Без медаље и подијума остао је легендарни Асутралијанац Сајрус Монк из Евопро тима, који је на крају био четврти.

Белу мајицу за најбољег младог возача до 23 године освојио је Украјинац Андеј Пономар из чувеног Италијанског тима Андрони Дјокатоли.

Плаву мајицу за најбољег на брдски циљевима понео је Даниел Ауер из Аустријског Граца, док је његов клупски колега, такодје Аустрија ац Александар Грацер освојио црвену мајицу за најбољег спринтера трке.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво