Читај ми!

Прва емисија трке Београд - Бањалука

Завршена је 15. међународна бициклистичка трка Београд - Бањалука победом Естонца Микела Раима. Наш колега Немања Матић пратио је трку са лица места и припремио је две полусатне емисије са наше највеће бициклистичке манифестације. Пред вама је прва емисија.

У првој емисији посвећеној 15. међународној трци Београд - Бањалука, наш новинарски тим предвођен коментатором Немањом Матић представио нам је саму трку, једину спортску манифестацију на овим просторима која се налази у првој категорији Светске бициклистичке Федерације.

Кроз Србију и Републику Српску возили су неки од најбољих светских тимова и возача, екипе Бардијани и Андрони Ђокатоли из Италије, Амерички Ново Нордиск, Ирски Евопро Рејсинг, екипе из Парагваја, Казахстана, Камбоџе, Немачке, Аустрије, Пољске, као и комплетна репрезентација Србије.

Ту су и посебни прилози о Шапцу и Обреновцу, кључним градовима за трку Београд - Бањалука у нашој земљи.

И Обреновац и Шабац су у претходних 14 година константно били на рути трке, на путу ка Бањалуци, али ове године први пут као етапа места.

Видећете и како је протекла свечана церемонија отварања трке Београд - - Бањалука на Тргу Републике у Београду, а ту је и извештај са прве етапе из Београда до Шапца, на којој је победио Немац Џастин Волф из екипе Бајк Еид и тако обукао жуту мајицу на старту такмичења.

Стручни консултант током коментарисање емисије нашем колеги Немањи Матићу био је легендарни Иван Стевић, четвороструки Олимпијац Србије и двоструки победник Трке кроз Србију.

Комплетну емисију можете пронаћи на нашој интернет страници и на YоуТубе каналу РТС-а.

У среду ћемо на нашем порталу објевити и другу емисију посвећену 15. међународној трци Београд - Бањалука.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво