Читај ми!

Стојадинов најбоља млада џудисткиња Европе

Српска репрезентативка и чланица Џудо клуба Црвена звезда Андреа Стојадинов проглашена је за најбољу малу џудисткињу Европе за 2020.годину у избори Евроспке џудо федерације.

То признање стигло је на адресу Џудо савеза Србије и Црвене звезде, а у суботу јој је признање уручио председник џудо клуба Црвена звезда Стојан Вујко, који је истакао да је ово значајан догађај за српски спорт и џудо клуб Црвена звезда.

"Наша Андреа Стојадинов добила је престижну награду европске Џудо федерације за најбољу младу џудистикњу у 2020. години. Она је то показала резултатима које низала у 2020. години, а исто тако и у 2021. Андреа је једна изузетна млада спортисткиња која треба да буде пример свима нама, јер је показатељ да напорним и посвећеним радом можете доћи до успеха. Желлим да се захвалим њој, њеној породици и њеном брату, који ради тренинг са њом. Хвала и стручном тиму џудо клуба Црвена звезда", рекао је Вујко на конференцији за медији.

Џудисткиња Звезде истакла да је ова награда показатељ великог и напорног рада целог тима који стоји иза ње.

"Људи не схватају колико нама свака награда значи. То је доказ, не само нама, већ и људима око нас о томе колико ми радимо и колико се жртвујемо. Сви знамо какав је период короне био, без тренинга. Изаћи јачи из тога дефинитивно није само мој плод рада, већ рад свих нас заједно. Захвалила бих се и породици, која ме трпела током карантина, брату који је са мном радио по два-три тренинга дневно", рекла је Стојадинов на конференцији за медије.

Она се захвалила и тренерима Немањи Николићу, Андрији Ђуришићу и кондиционом тренеру Горану Поповићу.

"Све време имам подршку свог клубаЦрвене звезде, председника Стојана Вујка и Ивана Бошњака и Џудо савеза на челу са Иваном Тодоровим, који је са мном у контаку после сваког такмичења и који је константно на располагању. Људи виде те борбе, виде бацања, али то је један тим људи који сваки дан стоји иза мене и они су за све успехе заслужни колило и ја", закључила је Стојадинов.

четвртак, 28. март 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво