Читај ми!

Рајовић самоуверен пред старт трке Београд - Бањалука

У четвртак почиње 15. међународна бициклистичка трка Београд – Бањалука која ће трајати до 25. априла. Наша репрезентација наступиће у најјачем саставу у овом тренутку, са великим амбицијама.

У нашем тиму неће бити само повређеног интернационалца Вељка Стојнића, док ће наш најбољи возач Душан Рајовић предводити национални тим као капитен.

Репрезентацију Србије на 15. трци Београд - Бањалука чиниће Душан Рајовић, Марко Даниловић, Огњен Илић, Стева Клисурић, Душан Веселиновић, Нермин Ћатовић и Јован Дивнић.

Конфигурација стазе погодује нашим возачима и нашем спринтеру Душану Рајовићу.

Најтежа, брдска етапа возиће се трећег дана трке из Бијељине до Власенице. 

Душан Рајовић је већ две године члан чувеног Делко тима из Француске. Учесник је највећих светских трка, где бележи све боље резултате. Најбољи је бициклиста Србије, а прошле године је на Трци кроз Србију забележио и једну етапну победу, на циљу у Новом Саду.

На трци Београд - Бањалука наступиће чувене екипе италијанске Андрони Ђоклатиоли и Бардијани, као и Амерички Ново Нордиск.

Рајовића не плаши конкуренција и чврсто верује у успех.

Прошле године, наш Душан Калаба освојио је црвену мајицу за најбољег спринтера. На овогодишњој трци Београд - Бањалука очекује се и Рајовићев спринт за победу у етапи.

Трка Београд Бањалука стартује 22. априла са Трга Републике у Београду. Градови домаћини етапа биће још и Шабац, Обреновац, Бијељина, Власеница, Приједор и Бањалука где ћемо видети и циљ трке 25. априла.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво