Читај ми!

Маљковић: Поносни смо на процес имунизације спортиста

Председник Олимпијског комитета Србије Божидар Маљковић рекао да је поносан на процес имунизације спортиста, за коју је истакао да није обавезна.

Председник ОКС је констатовао и да је све већи број спортиста који се укључују у процес имунузације.

"Поносни смо на процес имунизације спортиста вакцинацијом који смо спровели заједно са Министарством омладине и спорта и Владом Србије. Све је већи број вакцинисаних и ревакцинисаних спортиста, што ће помоћи да се они што боље спреме за наступ у Токију са фокусом на спортске резултате.", рекао је Маљковић.

"Вакцинација спортиста није обавезна, али јесте пожељна јер ће допринети општој сигурности и здрављу спортиста, али и комплетног становништва у Србији, као примарном циљу", казао је председник ОКС.

На првој редовној седници Скупштине ОКС у олимпијском циклусу "Париз 2024", која је одржана путем интернета, усвојени су финансијски извештај, извештај Надзорног одбора за 2020. годину, као и финансијски план за текућу.

Маљковић је рекао да Међународни олимпијски комитет и председник Томас Бах пружају "снажну подршку" и ОКС-у у спровођењу имунизације и "заштити спортиста".

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво