Читај ми!

Коновалов: Освојио сам титулу са поломљеним ребром

Најбољи српски боксер Александар Коновалов изјавио да је до нове титуле шампиона света дошао упркос незалеченој повреди са којом је ушао у ринг на меч са Португалцем Андреом Сантошом у оквиру спектакла који је имао и седам уводних борби.

Александар Коновалов је у Ковилову савладао португалског борца Андреа Сантоша након пет паклених рунди једногласном одлуком судија, а непун дан касније је саопштио да је до победе дошао упркос повреди коју је прикривао.

„Титулу шампиона света победом против Португалца Андреа Сантоша освојио сам са поломљеним ребром. Трпео сам болове и крио од свих, а највише од ривала да ми је на спарингу пре 15 дана поломљено ребро. Знао је само мој тренер Дејан Павић. Португалац ме средином меча погодио баш у то место, али сам стегао зубе и успео", рекао је Коновалов.

Коновалов нови појас посвећује породици, тренеру и пријатељима.

"Захвалност дугујем Срђану Бугарчићу и Арени који су у ова тешка времена корона вируса успели да организују овако сјајан турнир "Arena Friday Night Fights 2", рекао је Коновалов, а пренео Кик бокс савез.

У врло богатој каријери Коновалов је до сада шест пута био профи првак света, исто толико пута и аматерски, од чега двапут у јуниорској категорији, уз бројне медаље, пехаре и појасе са Светских и Европских првенстава, Гран прија, митинга и других такмичења.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво