Читај ми!

Боксери Радничког убедљиви против имењака из Крагујевца

Боксери Радничког из Београда успешно су започели одбрану шампионске титуле, пошто су у првом колу Боксерске лиге Србије, као гости, савладали имењака из Крагујевца. Мечеви су одржани у девет тежинских категорија, а победу су на крају одбели Београђани, познати као “крсташи”, резултатом 18:4.

„Крсташи", појачани младим снагама српског репрезентативног бокса, освајачима бронзаних медаља на ЕП за омладинце 2020. Стефаном Цамовићем и Алмиром Мемићем, стигли су до убедљвог вођства, а потом су печат на победу ставили тешкаш Евдард Земанко и супертешкаш Ален Машовић.

У наредном колу са великом пажњом домаћих поклоника бокса ишчекује се дерби Радничког и Црвене звезде, као и најављено уједињење клубова БК Рокица и БК Лозница.

Одлуком Боксерског савеза Србије Суперлигу чине само домаћи такмичари, док странци могу учествовати само уколико имају пребивалиште у Србији дуже од годину дана.

Такође, новитет је да свака екипа мора имати два јуниора (две јуниорске борбе), чиме се подстиче развој српских нада.

Такмичење је одржано под строгим мерама заштите, уз стриктно придржавање епидемиолошких мера прописаних од Кризног штаба Владе Србије, без публике.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво