Читај ми!

Кристини Лазаревић „дупла круна“ на Првенству Београда

На Првенству Београда у стрељаштву стандардним ваздушним оружјем најуспешнија је била Кристина Лазаревић која се окитила са две титуле првака града ваздушном пушком. Четири клуба поделила су златне медаље у А програму (сениорска и јуниорска категорија) на стрелишту Новог Београда – Ушће.

Најуспешнији су били домаћини, такмичари клуба Новог Београда-Ушће који су освојили четири појединачне златне медаље, а успешном билансу највише је допринела Кристина Лазаревић.

Прво је у такмичењу јуниорки тријумфовала са високих 597 кругова. До злата у сениорском такмичењу дошла је са 596 кругова, колико је погодила и њена клупска другарица Ања Кнежевић, али уз слабију последњу серију.

Такмичари Академца су доминирали са три појединачне златне медаље у такмичењима пиштољем. У сениорској конкуренцији улоге главних фаворита су победама оправдали репрезентативци брат и сестра Димитрије Гргић и Јасмина Миловановић.

Злато у сениорском такмичењу пушком припало је Алекси Симовићу из клуба Нови Београд - Ушће.

У екипној конкуренцији, Новобеограђани су освојили три прва места, два су припала Полицајцу, а једно Партизану. У две категорије није било пријављених екипа.

Више од 60 појединаца испунило је норме за национални шампионат. Првенство Србије у јуниорској конкуренцији биће одржано 13.и 14. фебруара у Нишу, а сениорски шампионат недељу дана касније на истом стрелишту.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво