Читај ми!

О победи и одлуци Хабиба прича цео свет

Руски ММА борац Хабиб Нурмагомедов победио је синоћ Џастина Гејџија и након тога обавестио јавност да му је то била последња борба у каријери, те је све то изазвало бројне реакције широм планете.

Први човек УФЦ-а Дејна Вајт открио је непосредно после сјајног меча да је Хабиб пре три недеље био у болници због пролома у стопалу, али да то није никоме рекао.

”Никоме то није рекао, није причао около. Он је један од најжилавијих и најјачих људских бића на планети. Озбиљнно, он је један од оних за које можемо рећи да су највећи свих времена (GOAT)", рекао је Вајт, који се дотакао и Хабибове одлуке да се пензионише.

”Заиста мислим да ће остати у пензији. Имали смо среће што смо га гледали овде након свега што је прошао. Нека се одмори и емоционално опорави. Просто је, само од њега зависи. Ако жели после да се врати, вратиће се”, рекао је Вајт.

На одлуку Хабиба коментар је дао и један од највећих бораца и легенди спорта Жорж Сен Пјер, који је био искрено изненађен.

”Био сам изненађен", рекао је Сен Пјер И-Ес-Пи-Ену неколико тренутака након борбе. ”То уопште нисам очекивао. Мислио сам да жели да иде на 30-0, о томе се много говорило и у медијима. Ипак, то је његов избор. Какав сјајан начин да завршите каријеру. Оставио је невероватно наслеђе. Један је од најбољих који је се борио, можда и највећи свих времена”, рекао је Сен Пјер.

Иначе, добар део упућених у дешавања око УФЦ-а верује да је управо Сен Пјер једини који ће моћи Хабиба изазове и врати назад у ринг.

До тада, причаће се о другима, а многи ће покушати да заузму упражењено место одласком великог шампиона. Један од њих је контроверзни Конор Макгрегор.

"Добра борба Хабибе. Наставићу тамо где си стао. Поново, поштовање и саучешће за твог оца и твоју породицу. Искрено ваши Макгрегори", написао је Конор на Твитеру после спектакла и главног догађаја на ”УФЦ254”.

Гледаност главне борбе је извесно била рекордна (још нема званичних података), а Хабиб и УФЦ ”трендују” на Твитеру и даље.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво