Кристина Бедеч освојила нову бронзу за Србију

Српска кајакашица Кристина Бедеч у финалу једноседа на 5000 метара била у водећој групи и успела је да кроз циљ прође са временом 22:22.70, а сребрна медаља измакла јој је за 26 стотинки. То је четврта медаља коју су наши представници освојили на Светском купу у Сегедину.

Злато је освојила домаћа такмичарка Дора Бодоњи са временом 22:21.89, док је сребро припало Немици Кароли Шмит са 22:22.44.

„Била је заиста тешка сезона због свих проблема које смо, као и остали спортисти, али и цео свет, због вируса корона. Напорно смо тренирали иако нисмо знали да ли ћемо уопште имати такмичења ове године. Управо због тога сам пресрећна што сам освојила медаљу у једној од мојих омиљених дисциплина у јакој конкуренцији.", нагласила је Кристина после доделе медаља.

Репрезентација Србије Светски куп у Сегедину завршила је тако са четири медаље: једним сребром и три бронзе.

Сребрну медаљу освојили су Марко Новаковић и Биљана Релић у мешовитом двоседу на 200 метара, бронзе су освојили Марко Драгосављевић у једноседу на 200 метара, мушки четверац на 500 метара (Грујић, Новаковић, Џомбета, Драгосављевић) и Кристина Бедеч у једноседу на 5000 метара.

среда, 17. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво