Нова бронзана медаља за Србију у Сегедину

Кајакаш Марко Драгосављевић освојио је бронзану медаљу у дисциплини једноседу на 200 метара на Светском купу који се одржава у Сегедину. Марко је за победником заостао само 31 стотинку, а чак седморица такмичара кроз циљ су прошли за мање од једне секунде.

Марко Драгосављевић је у једноседу на 200 метара финалну трку извеслао за 35.11 секунди, а одмах за њим је кроз циљ прошао и наш други представник Марко Новаковић и завршио на 4. месту.

Титула је припала Италијану Андреи Доменику Ди Либерту (34.80), док је сребро освојио Колош Чизмадија из Мађарске (34.98).

Марко Драгосављевић, који је у овој дисциплини био двоструки шампион Европе 2014. и 2015. године, био је задовољан после финалне трке.

„Самим тим што је ово једино такмичење ове године не могу да кажем да сам незадовољан. Презадовољан сам стварно. Медаља ми је неки шлаг на торти јер након ове целе ситуације и због тренинга и због свега колико смо се сви мучили ово је нека награда за сав труд и што сам истрајао у свему." Рекао Драгосављевић.

Протекле недеље у Сегедину је одржано и такмичење Олимпијских нада на коме је наша селекција кајакаша освојила две златне и једну бронзану медаљу.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво