Реновиран Центар за културу и спорт "Шумице"

Успешни спортисти општине Вождовац, освајачи светских и европских медаља и пехара, који су до скоро вежбали у руинираним просторијама спортског центра "Шумице", сада након реновирања могу да вежбају у том центру који може да се пореди са светским спортским установама.

Скупштина ГО Вождовац је 2016. године покренула поступак ликвидације Центра за културу и спорт "Шумице" и преузела на себе дуг од 120 милиона динара, навдено је у саопштењу Општине.

Ради унапређења услуга, у претходном месецу завршено је реконструисање крова који је годинама уназад прокишњавао.

Спортска дворана је окречена, замењен је цео паркет новим, сређени су тоалети и туш кабине, свлачионице за играче и судије, ВИП ложа, као и лекарска амбуланта, наведено је у саопштењу.

Постављена је нова портирница у холу зграде, ЛЕД расвета на плафонима, промењена је комплетна керамика и столарија - прозори и врата, а цео простор је климатизован.

Завршене радове обишао је председник Општине Александар Савић са сарадницима који је у разговору са директором "Вождовачког центра Шумице" Зораном Иванишем истакао да су сви грађани добродошли у реновиране "Шумице" и да сада "Вождовац може очекивати још више спортских медаља".

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво