Тајсон јесте звер, али погледајте како изгледа Ивандер Холифилд

Мајк Тајсон одушевио је јавност снимцима са тренинга, на којима се види да и у 54. години изгледа и удара као да се и даље бави професионалним боксом. Међутим, "гвозденом Мајку" брзо је стигао одговор три године старијег Ивандера Холифилда, који је подгрејао спекулације да ћемо их поново видети у рингу.

Холифилд је на друштвеним мрежама објавио снимак са тренинга на којем се препознаје невероватна снага и физичка припрема америчког шампиона.

Он је на Инстаграму неколико боксера, међу којима је и велики ас Владимир Кличко, али људи који прате бокс верују да је то одговор управо Тајсону.

"Тим Холифилд се спрема за битку", навео је у опису.

Још се памти њихов дуел из 1997. године, када је Мајк у другој рунди одгризао део уха Холифилду. Меч је тада прекинут и Тајсон је дисквалификован.

Иначе, "гвоздени Мајк" је најавио повратак у ринг јер жели да одбоксује неколико мечева у хуманитарне сврхе.

Као потенцијални противници спомињу се новозеландска рагби звезда Сони Бил Вилијамс и Џон Фјури, отац боксера Тајсона Фјурија, који је поручио да је спреман да погине у рингу.

Ипак, највеће интересовање јавности је изазвала могућност поновног дуела старих ривала – Мајка Тајсона и Ивандера Холифилда.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво