Исинбајева: Спортисти, пазите на здравље и не паничите

Некадашња светска и олимпијска шампионка у скоку мотком Јелена Исинбајева посла је поруку подршке свим спортистима после отказивања Олимпијских игара у Токију за следећу годину због коронавируса.

Олимпијске игре у Токију дефинитивно су одложене за 2021. годину, након што је Међународни олимпијски комитет (МОК) прихватио предлог премијера Јапана Шинза Абеа да се Игре одложе.

"Драги спортисти, тачно знам како се осећате због вести о одлагању Игара. Бескрајно дуго и болно изгледа чекати целу годину до наступ на ОИ, али покушајмо да нађемо позитивну страну целе ове приче. Ви и ваши тренери имаћете више времена за припреме за оно што вас очекује. Оно што је такође битно, Олимпијске игре нису отказане. Одлука о одлагању донета је пре свега у интересу спортиста. Зато морамо да будемо стрпљиви, пазите на своје здравље и немојте да паничите", написала је Исинбајева на свом налогу на Инстаграму.

ОИ, које су биле планиране за период од 24. јула до 9. августа, одложене су за следећу годину, а термин одржавања биће касније познат.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво