Италија суспендовала сав спорт до 3. априла!

Сав спорт у Италији суспендован је до 3. априла због ризика од ширења коронавируса, саопштио је Олимпијски комитет те земље. Италијани су се одлучили на радикалне мере у борби против вируса којим је заражено скоро 10.000 људи.

Оваква одлука дошла је након још једног црног дана током којег је 97 људи умрло од коронавируса, чиме је број мртвих дошао до 493.

Италијански медији потврдили су информацију, али се он односи само на догађаје у земљи, пошто држава не може да утиче на европска такмичења.

Што значи да Евролига, Еврокуп, Лига шампиона, Лига Европе и остала такмичења и даље могу да се играју пред празним трибинама.

До сада је план био да се до 3. априла сви мечеви на Апенинима играју иза затворених врата, али се од тога одустало из безбедносних разлога. Уз то, сви спортисти, тренерско особље, менаџери и сви чланови морају бити подвргнути тесту.

Девети март није био добар за спорт у свету јер је потврђено да је отказан и мастерс у Индијан Велсу, који би могао да означи почетак уништавања тениске сезоне.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво