Ласкава награда за "Време спорта и разоноде"

Емисија "Време спорта и разоноде", која наредног месеца обележава шест деценија медијског живота, добила је ласкаво признање као најквалитетнија и најслушанија спортска емисија у Србији. То је одлука колега из Спортске мреже Спортнет, до које су, стоји у саопштењу, дошли једногласно.

Награда породичном магазину Радио Београда 1 биће уручена у петак, 13. марта, на свечаности којом ће бити обележено 60 година постојања емисије Време спорта и разоноде.

"Наглашавамо да ово признање није у вези значајног јубилеја, на коме искрено честитамо и изражавамо своје дивљење, већ на основу квалитета и начина на који је реализован овај програм у години коју смо испратили", наводи се у образложењу Спортске мреже Спортнет.

"Савшрен спој спорта и других племетих ствари које овај свет чине лепшим, поштовање према легендама и широм отворена врата талентима који долазе, нису нам једноставно остављали другу могућност, наводи се у пропратном тексту", с потписом директора Спортнета Дамира Ђорђевића.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво