Крај најуспешније НФЛ ере – Брејди напушта Петриотсе и постаје слободан играч

Један од најбољих квотербекова у историји НФЛ-а Том Брејди ће вероватно у следећу сезону ући као слободан играч и након 20 година заменити Њу Ингланд петриотсе, преноси амерички И-Ес-Пи-Ен, који се позива на своје изворе.

Том Брејди не може да започне преговоре са другим тимовима до 16. марта, када ће НФЛ озваничити почетак преговарачког периода, наводи И-Ес-Пи-Ен. Нова сезона почиње 18. марта.

Евентуални састанак између Брејдија и тренера Њу Ингланд петриотса Била Беличика још није заказан.

Том Брејди је у Њу Ингланд стигао у шестој рунди драфта 2000. године као 199. играч.

Међутим, квотербек је очекивао да ће бити одабран у другој или трећој рунди, због чега се разочарао и помислио да ће, како је изјавио у једном интервјуу за И-Ес-Пи-Ен, морати да буде агент осигурања.

Међутим, у његовој другој сезони се тадашњи стартни квотербек Дру Бледсо повредио, што је омогућило Брејдију да га замени и покаже свој таленат.

Брејди је са "патриотама" освојио шест титула на Супербоулу, више него било који играч у историји НФЛ-а.

Брејдијевих 20 сезона у Њу Ингланду је најдуже време које је један квотербек провео у истом тиму.

Том Брејди у августу пуни 43 године. Три пута је проглашен за најкориснијег играча лиге, а четири пута је био МВП Супербоула. Један је од четири квотербека који су бацили више од 70.000 јарди.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво