Женски тим Србије првак Европе у пара стоном тенису

Женски тим Србије у пара стоном тенису освојио је златну медаљу на Европском првенству у Хелсинборгу, у Шведској.

Екипа у саставу Борислава Перић-Ранковић, Нада Матић и Сања Мијатовић остварила је све четири победе, над Немачком (2:0), Русијом (2:1), Великом Британијом (2:0) и Шведском (2:1) у класи 4 и 5.

Друго место заузела је Шведска, а треће Велика Британија.

Претходно су Србији медаље донели још Митар Паликућа (сребро), Нада Матић (сребро), Ана Првуловић (сребро) и Борислава Перић-Ранковић (злато).

Министар омладине и спорта Вања Удовичић честитао је првакињама Европе - репрезентативкама Србије у класи Т4-5 Борислави Перић-Ранковић, Нади Матић и Сањи Мијатовић освајање златне медаље у екипној конкуренцији.

"Иако сте својом упорношћу и одважношћу одавно помериле све границе, не престајете да идете напред ка новим успесима! Борислава, Надо и Сања, свака вам част! Честитам вам ново злато и нову европску титулу, као и вашем стручном штабу и Параолимпијском комитету Србије!", навео је министар Удовичић у поруци.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво