Ристићу злато на ЕП у Београду

Српски репрезентативац Драган Ристић освојио је златну медаљу на шампионату Европе у парастрељаштву које се одржава у Београду.

Он је на тај начин ујединио титуле, пошто је већ актуелни првак света.

Ристићево златo је трећа медаља Србије на шампионату Европе.

Министар омладине и спорта Вања Удовичић честитао је Ристићу на освајању златне медаље.

"Наш феноменални Драган Ристић постао је шампион Европе у парастрељаштву на ЕП у Београду. Срдачно Вам честитам на још једном у низу великих успеха и хвала што сте нам омогућили да са поносом слушамо химну Србије у нашем главном граду. Сигуран сам да ћете, као што већ чините више од деценије, наставити успешно да представљате Србију широм света. Честитам Вама, Вашем тиму и Параолимпијском комитету Србије на великом подвигу", навео је Удовичић. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво