Европско првенствo у кајаку и кануу

Пајић и Холперт освојили сребрну медаљу

Српски двојац Дејан Пајић и Ервин Холперт освојили су сребрну медаљу у трци на 500 метара на Европском првенству у кајаку и кануу у Пловдиву.

Пајић и Холперт су трку завршили за минут, 27,616 секунди. То је друга медаља за Србију у Пловдиву, пошто су јуче Марко Томићевић и Миленко Зорић освојили сребро на 1.000 метара.

Златну медаљу у данашњој трци на 500 метара освојили су мађарски кајакаши Бенце Надаш и Шандор Тотка резултатом 1:26,500, док је бронзу освојила украјинска посада Иван Семјкин и Игор Трунов резултатом 1:28,004 минута.

Српски кајакаш Марко Драгосављевић освојио је бронзану медаљу на Европском првенству у Пловдиву у дисциплини К1-200.

Драгосављевић је стазу дугу 200 метара прешао за 33,947 секунди, иза Британца Лајама Хита (33,380) и Бенце Хорвата из Мађарске (33,455).

Ово је трећа медаља за Србију на шампионату Европе, након што су јуче Марко Томићевић и Миленко Зорић освојили сребрну медаљу у трци на 1.000 метара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво