Читај ми!

Добри резултати на Балканском купу

Четврто коло Балканског купа у далекометвом стрељаштву окупило је стрелце, клубове и тимове из свих република некадашње Југославије на обронцима Златибора. Представници Србије освојили су три друга и једно треће место и по два друга и трећа места у четири дисциплине.

Шездесет такмичара сврстаних у тридесетак екипа, такмичило се у појединачној и екипној конкуренцији у две дисциплине на 300м. Уз две дисциплине Балканског купа, такмичари из Словеније,Хрватске, Босне и Херцеговине, Црне горе, Македоније и Србије опробали су се и у две дисциплине на 550 метара.

У тзв "Опен рифле 300" дисциплини првопласирани је био Милош Вукоје из БиХ, другопласирани Живков Ненад Србија, а Јуриј Циглер из Словеније је освојио треће место.У класи "Таргет рифле 300" први је Вукчевић Зоран Црна Гора, други Димитрије Мирић Србија а трећи Ненадовић Бојан из Србије.

У елипној конкуренцију први пехар у Словенију је однела екипа Словенија 1,другопласирани су Грифон ПТЈ Србија а треће место је освојила екипа Херцеговац БиХ.

У конкуренцију "Таргет рифле 300" пласман је Спид Штерс Монтенегро Црна Гора, другопласирана је мешовита екипа Еуропа 2 из Словеније и Хрватске а трећепласирана је Делта 2 Србија.

Четврти Балкански куп су организовали Стрељачког клуб Први партизан и истоимена фабрика из Ужица. Победници обе категорије су уз пехаре добили и поклоне предузећа Лајка.

Наредно коло Балканске лиге одржаће се у Босни и херцеговини на Мањачи.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво