Читај ми!

Спорт уживо: Наташа Јанић иде у Бугарску?

Кутињо паузира месец дана после старта Милоша Остојића. Како је Динамо "освојио" бод против Пари Сен-Жермена. Шта Шустер мисли о игри Селтика и нова драма у свлачионици Реала.

22.20 - Српски тенисер Новак Ђоковић гостовао је у емисији "Ле Гранд јоурнал" која се приказује на "Каналу плус" и том приликом одржао обећање и говорио на француском језику. "Добро вече и хвала вам на позиву. Почаствован сам што сам вечерас у овој емисији. То је отприлике све што могу да кажем на француском. Још увек сам у процесу учења језика", рекао је Ђоковић и након тога прешао на енглески језик.

21.45 - Објављен распоред мастерса у Паризу. Ђоковић и Типсаревић слободни у првом колу, ривал Троицком Жилијен Бенето.

19.30 - Легендарни пољски фудбалер Збигњев Боњек изабран је вечерас за председника Фудбалског савеза те земље, преносе локални медији. Боњек ће на месту председника заменити Грегоржа Лата, који је у последње време често био критикован због лоших резултата националног тима, умешаности у корупцију и нуеспеха у борби против хулигана.

17.30 - Бивши шпански репрезентативац Хозе Марија Гути рекао је данас да Лионел Меси заслужује награду Златна лопта и да би волео да га види у дресу Реала из Мадрида. "Свакако бих награду доделио Месију. Једини проблем је што игра за Барселону, а ја бих волео да заигра за Реал", рекао је Гути.

17.20 - Тужилац ФС Италије подигао је оптужницу против Наполија због сумње да је наместио меч са Сампдоријом у последњем колу Серије А у сезони 2009/10. Први играчи који ће бити саслушани у овом процесу биће тадашњи првотимци Матео Ђанело и Силвио Ђусти. Истрага је покренута и против Паола Канавара и Ђанлуке Граве јер су наводно знали за намештање, а нису пријавили надлежнима. На тој утакмици екипа Сампдорије је победила и отишла у квалификације за Лигу шампиона.

16.57 - Наташа Јанић ближа Бугарској него Србији. Приближавање тој држави резултат захтева Мађарске да им се до 31. октобра уплати 150.000 евра обештећења. Србија и Русија још у игри...

 

16.34 - Бразилац Кутињо мораће да паузира месец дана због повреде коју је задобио после старта Милоша Остојића. Старт био чист, али снажан. "Микрофрактура" потколеничне кости.  

14.32 - Тренер Милана Масимилиано Алегри, као што се и очекивало, пред отказом после серије очајних резултата. Укратко, уколико у суботу Милан изгуби од Ђенове, Алегри остаје без посла, пишу италијански медији.

13.46 - Одлука Жозеа Муриња да стави Микаела Есјена на левог бека узбуркала страсти у Реалу. Наравно, главни бунтовник је Икер Касиљас, који је "приметио" да је Борусија "имала предност на тој страни терена". Некадашњи играч Реала Гути тврди да је Мурињова одлука "била погрешна".

13.00 - Загребачки Динамо је, додуше накратко, освојио бод у Лиги шампиона. Захваљујући техничарима на Максимиру, Динамо је голом резервног голмана Марковића, у једном тренутку имао одличних 1:1 против Пари Сен-Жермена.

12.45 - Легендарни Бернд Шустер сматра да екипе попут Селитика не би смеле да играју у Лиги шампиона. "То је била антипропаганда за фудбал", рекао је Шустер.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво