Лоловићева заузела 33. место

Репрезентативке Србије у алпском скијању Јелена Лоловић и Невена Игњатовић заузеле су 33. односно 39. место у велеслалому на Зимским олимпијским играма у Ванкуверу.

Лоловић је на циљу остварила укупан резултат од два минута, 34 секунде и 54 стиотинке, док је Игњатовић забележила време од 2:37,51 минута.

Златну медаљу освојила је Немица Викторија Ребенсбург у времену 2:27,11 минута испред Словенке Тине Мазе, која је заостала четири стотинке, и Аустријанке Елизабет Гергл са заостатком од 14 стотинки.

Победа двадесетједногодишње Ребенсбург једно је од највећих изненађења у досадашњим току Игара, с обзиром да се ради о такмичарки која до сада није забалежила ниједну победу у Светском купу.

Очи светске спортске јавности биле су упрте у фаворткиње, нарочито у водећу после прве трке Гергл, али је из другог плана избила срчана Немица, која је после шесте позиције у првој и седме у другој вожњи остварила најбоље комбиновано време.

Резултати:

1. Викторија Ребенсбург (Немачка) 2:27,11 минута
2. Тина Мазе (Словенија) 2:27,15
3. Елизабет Гергл (Словенија) 2:27,25
4. Фабијан Ситер (Швајцарска) 2:27,52
5. Катрин Цетел (Аустрија) 2:27,53
6. Катрин Холцл (Немачка) 2:27,58
7. Ева Марија Брем (Аустрија) 2:27,62
8. Џулија Манкузо (САД) 2:27,66
9. Тајна Барио (Француска) 2:27,79
10. Марија Риш (Немачка) 2:27, 97

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво