Канада против Русије у четвртфиналу

Репрезентацијама Русије, САД, Шведске и Финске, које су се пласирале у четвртфинале Олимпијског турнира за хокејаше у Ванкуверу после прве фазе такмичења, јутрос су се, захваљујући победама у баражу, придружиле Канада, Словачка, Чешка и Швајцарска.

Најлакши пут до четвртфинала имала је Канада која је декласирала Немачку са 8:2 (1:0, 3.1, 4:1). У преостала три меча владала је потпуна неизвесност, а о победнику је одлучивала и срећа.

Словаци су савладали Норвешку са 4:3 (3:1, 0:2, 1:0), голом у последњој трећини утакмице.

Чешка је до победе против Летоније oд 3:2 (2:0, 0:0, 0:2, 1:0) дошла у продужетку, док је Швајцарска победом против Белорусије од 3:2 (1:1, 1:1, 0:0, 0:0, 1:0) пласман у четвртфинале изборила захваљујући бољем извођењу казнених удараца.

Ако је у баражу имала најлакши посао, Канада ће за пласман у полуфинале имати најтежи, јер ће јој ривал бити Русија!

У преостала три четвртфинална меча састају се:

С А Д и Швајцарска
Финска и Чешка 
Шведска и Словачка

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво