Слутски: Просто је, ми смо с...е!

Леонид Слутски, тренер који је након јако слабог издања Русије на Европском првенству поднео оставку на ту функцију, упоредио је овај национални тим са леченим алкохоличарем.

Леонид Слутски открио је да је остао будан целу ноћ са руским фудбалерима након пораза од Велса (3:0), пре него што су закључили „да су с...е".

Русија је освојила само један бод у групној фази, у мечевима са Словачком, Енглеском и Велсом. Због свега Слутски сматра да овом националном тиму предстоји период реконструкције уочи Мундијала 2018. године, које се игра управо у Русији.

„До девет ујутру, после пораза од Велса, причали смо о томе шта се догодило. Сви смо заједно изговорили следеће: 'Ми смо с...е!'. То је реалност која се мора прихватити", рекао је Слутски.

„Као алкохоличари. Признање је најважнији корак ка оздрављењу. У свим америчким филмовима, када неко каже 'Здраво, ја сам алкохоличар', то делује тривијално. Међутим, заправо, то је најтежа ствар", закључио је Слутски.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(субота, 09. јул 2016, 19:38) - 'Ми смо с...е!'. [нерегистровани]

Покојна баба:

Црни синко,па ти то тек сад видиш!

(субота, 09. јул 2016, 09:36) - Brana Svedska [нерегистровани]

Istina uvek boli

Rusi su u Francuskoj bili, igrali i osramotili se. Pitam sta i kako mi treba da kostatujemo javno posto tamo nismo bili (nigde nas nema) nismo igrali i "mozda" se nismo osramotili?