Читај ми!

Надал, Алонсо и Гасол уз Фурију

Фурију ће вечерас са трибина бодрити и три велике спортске звезде - Рафа Надал, Фернандо Алонсо и Пау Гасол. Утакмици у Кијеву присуствоваће и шпански принц Филип са принцезом Летицијом, оперски певач Пласидо Доминго и многи други.

Тројица најбољих шпанских спортиста тенисер Рафел Надал, аутомобилиста Фернандо Алонсо и кошаркаш Пау Гасол допутовали су у Кијев и уживо ће посматрати финале фудбалског првенства Европе између њихове селекције и Италије.

Надал је прилику да уживо посматра велики спектакл добио након ране елиминације на Вимблдону од Чеха Лукаша Русола, Алонсо, лидер шампионата Формуле 1 је слободан овог викенда и навијаће против земље из које је његов тим Ферари, док је Гасол, ас ЛА Лејкерса при крају одмора уочи припрема за Олимпијске игре у Лондону.

Финалној утакмици у Кијеву присуствоваће и шпански принц Филип са принцезом Летицијом, премијер Маријано Рахој, оперски певач Пласидо Доминго и многи други.

Утакмицу ће уживо посматрати 64.000 срецника и још најмање 350 милиона људи у директном телевизијском преносу у 130 земаља широм света.

Утакмица финала ЕП између Шпаније и Италије почиње од 20.45 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво