Болт, а ко би други

Заставу Јамајке на свечаној церемонији отварања Олимпијских игара носиће најбржи човек данашњице, Јусеин Болт. Сутра ћу да будем на телевизији, срећан сам и радујем се сутрашњем дану, изјавио Болт.

Најбржи човек данашњице Јусеин Болт носиће заставу Јамајке на свечаној церемонији отварања Олимпијских игара у петак у Лондону.

"Ношење заставе је част, за моју земљу Јамајку све ћу да учиним. Сутра ћу да будем на телевизији, срећан сам и радујем се сутрашњем дану", изјавио Болт.

На Олимпијским играма у Пекингу 2008. Болт је тријумфовао и поставио светске рекорде на 100 и 200 метара. Такодје је помогао штафети Јамајке да обори светски рекорд на 4x100 метара, што је била његова трећа златна медаља.

Међутим, Болт ће у Лондону наступити после пораза у "својим" дисциплинама од земљака Јохана Блејка на националним такмичењима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво