Читај ми!

Папаз задовољан финалом

После седмог места у финалу Параолимпијских игара, Живко Папаз истакао да је задовољан пласманом у два финала у Лондону. Ово ми је друго финале у две дисциплине у којима сам до сада пуцао и генерално сам задовољан, изјавио Папаз.

Српски репрезентативац у стрељаштву Живко Папаз освојио је данас седмо место у гадјању пиштољем на Параолимпијским играма у Лондону. Он је у финале ушао као седми и ту позицију је задржао до краја са "упуцаних" 755,5 кругова.

После финала, Живко Папаз рекао је да је генерално задовољан пласманом у два финала у две дисциплине у којима је наступао на Параолимпијским играма.

"Ово ми је друго финале у две дисциплине у којима сам до сада пуцао и генерално сам задовољан. Циљ је био финале, а када уђете онда су врата отворена и до медаље. Међутим, мало среће је недостајало", рекао је Папаз.

Он је додао да је у основном делу програма направио неколико грешака.

"Први део је био испод мојих очекивања, па сам у другом делу, у брзој паљби, компезовао. Шта да се ради", рекао је Папаз.

Према његовим речима, атмосфера на стрелишту је необична, јер има "мало више буке".

"Ко може да се искључи, да се привикне да му то не смета, није му проблем", рекао је Папаз.

Стрелац Србије имаће још једну прилику да освоји медаљу у дисциплини пиштољ слободног избора са дистанце од 50 метара, у којој ће се такмичити 6. септембра.

"Овде су сви дошли спремни. Буквално све зависи од једног или два хица. Нама недостају такмичења, где је велика конкуренција и где се стиче више искуства. Ми због недостатка средстава мање одлозимо ван Европе", рекао је Папаз.

Златну медаљу освојио је Кинез Ли Ђиафеј, а сребро и бронза Русима Сергеју Малишеву и Валерију Пономаренку.

Папаз је претходно на Играма у Лондону освојио шесто место гађању ваздушним пиштољем.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво