Блог уживо: Американци за длаку бољи од "фурије"

Сједињене Државе, уз доста муке, стигле до злата у кошарци. Француска освојила турнир у рукомету, Русија у одбојци, а Хрватска у ватерполу. Стивен Кипротич из Уганде победник маратона. На затварању говор ће, наводно, држати краљица, појавиће се Меднес, Колдплеј, Кејт Мос, Наоми Кембел, Џорџ Мајкл... Играма је дошао крај.

21.12 - Рускиња Јевгенија Канајева је прва ритмичарка која је одбранила титулу у вишебоју на Играма. Она је до златне медаље освојила 116.900 бодова, друга је била Рускиња Дарија Дмитријева, а трећа Љубов Чаркашина из Белорусије.

17.09 - Хрватска олимпијски шампион у ватерполу. "Баракуде" су у финалу победиле Италијане са 8:6. 

17.04 - Американци победили Шпанију у финалу кошаркашког турнира 107-100. Кевин Дјурант 30, Леброн Џејмс 19, Коби Брајант 18 поена. Пау Гасол 24, Наваро 21, Марк Гасол 17. 

17.57 - САД води 102:93, минут и по до краја. 

17.39 - Француска је олимпијски шампион у рукомету. У финалу победили Шведску са 22:21. 

17.35 - САД - Шпанија 83:82, почиње последња четвртина. 

17.33 - Полувреме у финалу ватерпола, Хрватска - Италија 3:2. 

17.31 - Француска у финалу рукометног турнира води против Шведске 21:19, друго полувреме.  

17.01 - САД - Шпанија 59:58, полувреме.

16.32 - Хуан Карлос Наваро 14 поена у првој деоници меча САД - Шпанија. Резултат почетком друге трећине 35:32 за Америку.

16.24 - Руски одбојкаши су олимпијски шампиони јер су у финалу победили Бразил са 3:2, иако су Бразилци водили са 2:0 у сетовима. 

16.14 - Јужнокорејски фудбалер Парк Џонг Ву протеран са Игара јер је после освајања бронзане медље махао поруком на којој је писало да је острво Такешима или Докдо корејско. Неће присуствовати додели медаља, а да ли ће је добити, остаје да се види. 

16.05 - Русија освојила два сета заредом и изједначила на 2:2 против Бразила у финалу одбојкашког турнира .  

14.11 - Стивен Кипротич из Уганде победник олимпијског маратона. Анел Кируи из Кеније други. Вилсон Кипротич из Кеније трећи. 

13.50 - Кошаркаши Русије савладали су Аргентину у борби за бронзану медаљу. "Зборнаја" меч добила резултатом 81:77. 

13.40 - Хрватски рукометаши освојили су бронзану медаљу. Они су убедљиво савладали Мађаре са 33:26. 

12.40 - Италијански одбојкаши узели бронзану медаљу. У борби за треће место "азури" савладали Бугарску са 3:1, по сетовима 25:19, 23:25, 25:22, 25:21.

11.15 - Египатски рвачи нису се појавили на заказаним борбама. Они су закаснили на мечеве, а борбе у којима је требало да учествују регистроване су службеним резултатом. 

Леброн Џејмс, Кармело Ентони, Коби Брајант и остатак "дрим тима" има част да затвори Олимпикске игре у Лондону, и то финалом против Шпанаца - једине екипе која би, можда, могла озбиљније да им се супротстави.

Чарлс Баркли је упозорио да Американци немају решење за браћу Гасол, али ни Шпанци немају одговор на убитачну спољну линији тима Мајка Крижевског. Љубитељи кошарке навијају да у овом мечу Шпанија "потраје што дуже". За треће место се боре Аргентина и Русија.

Рукометаши Француске и Шведске играју велико финале, док се у борби за треће место од великих такмичења опрашта некада најбољи играч света Ивано Балић. Хртватска жели победу над Мађарском.

Нa прoгрaму je зaвршницa oдбojкaшкoг турнирa у мушкoj кoнкурeнциjи. У мeчу зa трeћe мeстo сaстajу сe Бугaрскa - Итaлиja, дoк у финaлу игрajу Русиja - Брaзил.

И онда почиње спектакл - Симфонија британске музике.

Детаљи церемоније затрварања чувају се у строгој тајности, али је извесно да ће се појавити "Coldplay", "Muse", "The Who", "Queen", "Madness", Annie Lennox, "Kaiser Chiefs", па Џорџ Мајкл, "Тake That", са све Робијем Вилијемсом.

Пошто је Дејвид Бекам возио глисер на отварању, ред је да се појави и Викторија, па ће на затварању, готово је извесно, наступити "Спајсице".

У програму учествује 4.100 волонтера, Краљевска гарда, а стадионом ће прошетати Кејт Мос и Наоми Кембел.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво