Читај ми!

Блог уживо: Махлуфи шампион, слом Кенијаца

Људи мисле да се шалим, али да ме Фергусон позове и каже: 'Хајде дођи на пробу', било би немогуће да га одбијем. Не бих пристао на тако нешто да не мислим да сам спреман. Можда бих могао да направим разлику на терену, рекао је најбржи човек на планети Јусеин Болт.

23.00 - Алжирац Теуфим Маклуфи, који је избачен са квалификација на 800 метара јер се није трудио, прегазио Кенијце и освојио злаато на 1.500 метара. Други Американац Лионел Манзано, Мароканац Абдулати Игуидер трећи. Кенијци заказали. 

22.35 - Бразил убедљиво савладао Јужну Кореју са 3:0 и пласирао се у финале олимпијског турнира, где се већ налази Мексико.

22.13 - Руски скакач у вис Иван Ухов освојио је вечерас златну олимпијску медаљу прескочивши у финалу такмичења висину од 2,38 метара. Сребрна медаља припала је Американцу Ерику Кајнарду резултатом 2,33, а бронзану медаљу поделили су Мутаз Еса Баршим из Катара, Канађанин Дерек Друин и Британац Роби Грабарз, који су прескочили 2,29 метара.

22.08 - Леандро Дамјао постиже и други погодак на мечу против Јужне Кореје и доноси "кариокама" убедљиво предност (3:0) и сигуран пласман у финале олимпијског турнира.

22.04 - Аустралијанка Сали Пирсон освојила златну медаљу у финалу трке на 100 метара са препонама. Истовремено, Пирсонова је оборила и олимпијски рекорд, у времену од 12 секунди и 35 стотих. Сребро за Харперову, бронза за Велсову, две Американке.

22.03 - Немачки атлетичар Роберт Хартинг освојио је златну олимпијску медаљу у бацању диска тријумфујући вечерас у финалу такмичења хицем од 68,27 метара.

22.02 - Леандро Дамјао дуплира предност "кариока" против Јужне Кореје, Бразил све ближи финалу и окршају са Мексиком.

21.27 - Бразил повео против Јужне Кореје са 1:0 голом Ромула у 38. минуту.

20.15 - Од 20.45 на програму је друго фудбалско полуфинале. Бразил, предвођен Нејмаром, велики фаворит против Јужне Кореје.

19.49 - Поготком Кортеза у зауставном времену меча, Мексико осигурао пласман у финале олимпијског фудбалског турнира. Коначан резултат 3:1. Ривал Мексиканцима у финалу биће бољи из меча између Бразила и Јужне Кореје.

19.39 - Рукометашице Хрватске завршиле су данас такмичење на Олимпијским играма, пошто су у четвртфиналу изгубиле од Шпаније с 22:25.

19.24 - Рускиње наставиле доминацију у синхроном пливању, Наталија Ишченко и Светлана Ромашина освојиле су златну медаљу.

19.20 - Фудбалери Мексика потпуно преокренули резултат на Вемблију и сада воде против Јапана са 2:1. Стрелац Пералта у 65. минуту.

19.12 - Женска стонотениска репрезентација Кине освојила је златну олимпијску медаљу савладавши у финалном мечу селекцију Јапана са 3:0.

18.30 - Мекиканци у 31. минуту изједначили резултат преко Фабијана Де Ла Море на 1:1.

18.11 - Јапан повео против Мексика у полуфиналу олимпијског фудбалског турнира. Стрелац Отсу у 12. минуту.

17.10 - Кинеске гимнастичарке доминирале на греди. Линлин Денг освојила је златну медаљу, сребрна је припала Лу Суи, док је бронзану освојила Американка Александра Рајсман. Медаља коју је Денг освојила је 33. златна за Кину.

16.35 - Русија је "практично у рату", рекао руски министар спорта Виталиј Мутко, пошто је његова земља рачунала на 20 до 30 златних медаља, а има их свега седам. "Најважнија ствар је да одбранимо отаџбину".

15.31 - Усаин Болт лагано прошао квалификације на 200 метара. Трчао 20,39, али је успорио много пре циља. Јохан Блејк такође сигуран у квалификацијама.

13.19 - Олимпијски победник на 110 метара са препонама, Љу Сјенг пао током квалификационе трке и завршио наступ на Олимпијским играма, а можда окончао и каријеру.

12.20 - Јусеин Болт рекао да би оберучке прихватио позив Алекса Фергусона да заигра за Манчестер Јунајтед. "Сигурно бих освојио титулу најбржег фудбалера у Јунајтеду, али ја умем и да играм", поручио Болт.

12.00 - Вест кинеских агенција да су освајачице медаља за Казахстан, Маија Маназе и Зулфија Ђианшо, рођене и одрасле у Кини, повод да избије спор између две земље. Казахстанци бесни наводима Кинеза, а освајачице медаља назвали "ћеркама нације".

11.05 - Јелена Исинбајева, после освајања бронзане медаље у Лондону, ни сама не зна да ли да се повуче. Руска атлетичарка је у дилеми да ли да чека још четири године и да се повуче после Игара у Рио де Жанеиру.

11.00 - Јапанске фудбалерке, као награду за добре партије на Олимпијским играма, кући ће се враћати бизнис класом. Оне ће заузети места јапанских олимпијаца који су подбацили на Играма.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво