Читај ми!

Блог уживо: Дрим-тим, демонстрација силе

Феликс Санчез у 34. години освојио друго злато на Олимпијским играма, победивши у трци на 400 метара са препонама. Бронза за Јелену Исинбајеву. Кипар освојио прву олимпијску медаљу у историји. Шпански кошаркаши желели пораз од Бразила, у томе и успели. Американци се оштре на Ђинобилија.

01.00 - Американци демолирали Аргентину у другом полувремену, убацили 68 поена и направили 29 поена разлике. САД–Аргентина 126:97. Кевин Дурант убацио 28 поена, Леброн Џејмс 18. Ману Ђинобили 16 поена. 

00.30 - Кевин Дурант убацио пет тројки односно 17 поена у трећој четвртини. Дурант је, до сада, убацио осам тројки из девет покушаја, Амери воде 93:74.

00.16 - Полувреме утакмице САД–Аргентина. Леброн и екипа имају само поен предности 60:59. Ману Ђинобили 16 поена.

23.10 - Почиње кошаркашки меч између САД и Аргентине, Ђинобили против Дрим-тима.

22.42 - Кошаркаши Шпаније изгубили од Бразила (88:82) и заузели треће место у групи Б. Таквим пласманом, "фурија" избегла Дрим-тим у евентуалном полуфиналу.

22.36 - Руска атлетичарка Јулија Зарипова освојила је златну медаљу у трци на 3.000 метара стипл постигавши резултат од 9 минута 6 секунди 72 стотинке, што је четврто најбоље време у тој дисциплини.

22.31 - Кирани Џејмс из Гранаде освојио злато на трци на 400 метара. Браћа Борле постали први близанци који су учествовалу у једном финалу на Олимпијским играма. 

22.27 - Јелена Исинбајева освојила бронзу у скоку са мотком. Злато освојила Американка Сур, сребро за Силву са Кубе.

22.05 - Феликс Санчез из Доминиканске Републике освојио је злато у трчању на 400 метара препоне постигавши у финалној трци резултат од 47,63 секунде. Санчез био олимпијски шампион и у Атини 2004. године.

21.20 - Белоруска атлетичарка Надежда Остапчук освојила је златну медаљу у бацању кугле хицем од 21,36 метара.

21.00 - Почео кошаркашки меч између Шпаније и Бразила. "Фурији" одговара пораз како би у евентуалном полуфиналу избегли Дрим-тим.

20.40 - Женска фудбалска репрезентација Јапана пласирала се у финале Олимпијских игара, пошто је савладала селекцију Француске са 2:1.

20.32 - Алжирски атлетичар Тауфик Махлуфи избачен је са Олимпијских игара несвакидашњом одлуком судија после квалификационе трке на 800 метара. Махлуфи је на половини трке са трчања прешао на ходање чувајући снагу за сутрашње финале на 1.500 метара, где је важио за једног од фаворита. Судије су сматрале да је његово понашање непримерено и непоштено.

20.26 - Бранилац олимпијске титуле у дисциплини 50 километара ходање Италијан Алекс Швацер због допинг прекршаја неће учествовати на Олимпијским играма у Лондону. Италијански олимпијски комитет саопштио је да је Швацер био позитиван и да је искључен из тима.

17.42 - Кипарски једриличар Павлос Контидис освојио сребро у класи ласер и тако својој земљи донео прву олимпијску медаљу у историји.

16.27 - Амерички џудиста Николас Делпопово, због марихуане, истеран са Игара. Американац је рекао да је несвесно појео храну у коју је била умешана дрога...

16.02 - Немачка веслачица Нађа Дригала демантовала је повезаност са неонацистима, као и да је убедила свог дечка да одустане од те екстремне политичке идеологије.

15.19 - 15.17 - Шведске рукометашице Џамина Робертс, Урлика Агрен и Изабела Гулден гошће на журки код Усаина Болта. Забава завршена око три ујутро. Швеђанке, претходно, изгубиле свих пет мечева на Играма.

12.53 - Изненађење на кошаркашком турниру. Аустралија победила Русију са 82:80. Педи Милс решио меч тројком у последњем нападу. Осам поена Алекса Марића. Саша Каун 18 за Русе.

11.39 - Више од две милијарде људи уживо гледало трку Усаина Болта на 100 метара. Али не и Американци јер је Ен-Би-Си одбио да уживо преноси трку, већ је приказивао снимак.

11.27 - До сада, пет милиона гледалаца посматрало надметања на борилиштима у Лондону.

Шпанци жарко желе да њихово кошаркаши изгубе од Бразила, како би се што касније сударили са Американцима. Скоро 57 одсто анкетираних сматра да је пораз најбоље решење.

"Фурија", свакако, не сме да игра као осам такмичарки у бадминтону, које су отеране јер се нису трудиле.

Американци, пак, играју против Аргентине, која се нада да би тим Мајка Кжижевског могао да понови лошу партију из мучења против Литваније. Није немогуће, мада Кармело Ентони озбиљно прети Ђинобилију и екипи.

Шлагер дана могло би бити финале на 400 метара, осим уколико другачије не одлучи Јелена Исинбајева.

И на крају, више нећемо гледати Антонију Мишууру, јер су хрватске кошаркашице, поразом од Турске, завршиле наступ на Играма.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво