Болт и Блејк, "стићи пре свитања"

Јусеин Болт и Јохан Блејк вратили се у олимпијско селу у шест ујутро. Ноћ провели у ноћном клубу Мовида са мистериозном плавушом. Блејк: "Ми смо ванземаљци", Болт: "Пази шта причаш, затвориће те".

Најбржи квартет на свету, штафета Јамајке је после златне олимпијске медаље и светског рекорда направила опасну теревенку у монденском ноћном клубу Мовида у Лондону. Изигравали су "ди-џејеве", а у њиховом друштву појављивале су се тајанствене плавуше.

Лондонске новине пишу да Блејк и Болт нису показивали знаке умора све до шест ујутро, када су, коначно, одлучили да крену назад у олимпијско село.

Са њима је у такси ушла плавуша. чији је идентитет још увек тајна чак и за лондонске таблоиде.

Објашњавајући како су трчали штафету 4х400 метара за 36.84 секунди, Јохан Блејк је рекао да су "они, у ствари, дошли са Марса".

"Већ дуго говорим да Јохан није нормалан, али би сада стварно морао да пази шта прича, јер би могли да га затворе и навуку му лудачку кошуљу".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво