Болт би хтео да игра код Видића

Звезда Олимпијских игара, Јусеин Болт, рекао је да би волео да заигра у редовима Манчестер Јунајтеда. Људи мисле да се шалим, али да ме Фергусон позове и каже: 'Хајде дођи на пробу', било би немогуће да га одбијем. Не бих пристао на тако нешто да не мислим да сам спреман. Можда бих могао да направим разлику на терену, рекао је Болт.

Најбољи светски атлетичар Јусеин Болт рекао је да би волео да добије шансу у фудбалском клубу Манчестер Јунајтед.

Светски и олимпијски шампион велики је навијач "црвених ђавола", а после претходних Игара у Пекингу имао је прилику да посети Јунајтед и упозна менаџера Алекса Фергусона.

"Људи мисле да се шалим, али да ме Фергусон позове и каже: 'Хајде дођи на пробу', било би немогуће да га одбијем. Не бих пристао на тако нешто да не мислим да сам спреман. Можда бих могао да направим разлику на терену", казао је Болт енглеским медијима.

Болт је недавно одбранио олимпијску титулу у трци на 100 метара, а чекају га још трке на 200 и штафета на 4x100 метара.

"Сигурно бих освојио титулу најбржег фудбалера у Јунајтеду, али ја умем и да играм. У Британији сам још неколико дана, ако Фергусон жели, може да ме позове, зна где ћу бити", додао је Болт.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво