Читај ми!

Суђење срамотно!

Дејан Удовичић рекао да су судије срамотно судиле меч за бронзу против Црне Горе. "Ниједна медаља не може да се освоји без драме", рекао Вања Удовичић.

Селектор српских ватерполиста бесан на суђење током меча за бронзану медаљу против Црне Горе. Капитен "делфина" Вања Удовичић тврди да је успех тим већи.

"Много је било тешко, честитам играчима, свима... Заслужили смо да се вратимо с медаљом. Суђење је било срамотно, али сам тим поноснији на ове момке. Нисмо поклекли ни у једном тренутку", рекао је селектор репрезентације Србије Дејан Удовичић.

Капитен Вања Удовичић рекао је да је меч против Црне Горе "прави показатељ снаге ове екипе".

"Није лако после изгубљеног полуфинала... Мислим да је наша величина у томе што смо успели да, без обзира на критеријум суђења, преокренемо резултат", рекао је Вања Удовичић.

 

Ватерполо репрезентативац Никола Рађен рекао је да бронзану медаљу освојену на Олимпијским играма у Лондону поклања Србији. "Поносан сам што смо показали да имамо доста квалитета, да можемо овакве утакмице да добијемо и усрећимо Србију. Ово је медаља за Србију, за коју су сви заслужни", рекао је Рађен после победе против Црне Горе у мечу за треће место.

Слободан Никић је истакао да је срећан исто онолико колико је био огорчен после пораза у полуфиналу од Италијана. "Показали смо да имамо срце и још нешто... Ова медаља је велики успех", поручио је Никић.

Душко Пијетловић захвалио је навијачима, који су до последњег тренутка веровали у преокрет. "Пресрећан сам, успели смо да се извучемо. Хвала свим навијачима који су веровали у нас. Најбитније је да се враћамо у Србију са медаљом", рекао је Пијетловић.

Голман Србије Слободан Соро истакао је да никад није играо у бољој генерацији. "Ово је најбоља генерација са којом сам играо. Без обзира на пораз од пре два дана, показали смо да смо шампиони, да имамо карактер. Да ли губимо или добијамо – показали смо да смо велики", поручио је Соро.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво