Читај ми!

Стеван Дика Стојановић: Против Бразила ћемо одиграти мушки

Директор фудбалске репрезентације Србије Стеван Дика Стојановић гостовао је у Београдској хроници пред почетак Светског првенства у Катару.

Директор фудбалске репрезентације Србије изјавио је да је одбројавање до Светског првенства у Катару почело већ од меча са Португалијом, кад се репрезентација директно квалификовала на Мундијал.

"Тринаестог новембра фудбалери играју последње мечеве за клубове пре почетка Мундијала, а њихово окупљање предвиђено је већ за 14, понедељак. Већ у уторак путујемо у Бахреин, где ћемо са том екипом имати последњу припрему пре утакмице са Бразилом", рекао је Стојановић.

Директор репрезентације верује да ће се оба нападача репрезентације Србије, Душан Влаховић и Александар Митровић, опоравити од повреда и отпутовати у Катар.

"Наш медицински тим је стално у контакту и са њима, њиховим докторима, али и са њиховим клубовима. Прогнозе су оптимистичне, верујем да ће са њима бити све добро и да ће са нама у Катар", рекао је Стојановић.

"Пикси је успео да донесе оптимизам, да их убеди да могу да направе резултат. Пренео је своја осећања, он је увек био победник, веровао је да може да оствари резултат и то је пренео њима", сматра председник репрезентације Србије.

"Како одмиче време, жеље су нам све веће и веће. Треба ићи корак по корак, прва је та утакмица са Бразилом. Сигурно се нећемо предати, одиграћемо мушки, па ћемо да видимо шта ће нам следеће две против Камеруна и Швајцарске донети", закључио је бивши голман Звезде.  

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво