Читај ми!

Домаћин против највећег изненађења - Немачка и Пољска у борби за бронзу (17.15, РТС1)

Кошаркаши Немачке и Пољске играју утакмицу за треће место и бронзану медаљу на Европском првенству. Директан пренос из Берлина је на Првом програму РТС-а од 17.15.

Немачка, која је у Берлину домаћин завршнице Европског првенства, прошла је у елиминациону фазу такмичења са другог места у групи Б, где су у пет одиграних утакмица изгубили само од Слоеније.

Немци су у осмини финала победили Црну Гору, да би у четвртфиналу направили велико изненађење и са такмичења избацили Грчку, једног од фаворита за освајање Европског првенства, али их је у полуфиналу зауставила Шпанија.

Пољаци су најпријатније изненађење турнира пошто су након два веома убедљива пораза у групи Д, од Србије и Финске, као трећепласирани изборили пласман у Берлин, где су у осмини финала победили Украјину, а затим потпуно неочекиванио савладали и Словенију, предвођену Луком Дончићем.

Сјајни Матеуш Понитка је одиграо невероватан меч против Словенаца и предводио своју репрезентацију са 26 поена, 16 скокова и 10 асистенција, али нису ипак Пољаци могли до још једног подвига јер их је у полуфиналу убедљиво савладала Француска.

Директан пренос утакмице за треће место је на Првом програму РТС-а од 17.15, док кретање резултата можете пратити на нашем порталу. 

За злато ће се у Берлину касније борити кошаркаши Француске и Шпаније, а директан пренос финала је такође на Првом програму РТС-а од 20.30.

петак, 29. март 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво