Novi album Aleksandre Radović donosi pesme o ljubavi i patnji

Aleksandra Radović, pop diva jedinstvenog glasa, na Dan zaljubljenih poklanja publici nove pesme objedinjene na novom, petom studijskom albumu „Predvorje života“ koji je objavio PGP RTS.

Нови албум Александре Радовић доноси песме о љубави и патњи Нови албум Александре Радовић доноси песме о љубави и патњи

Poznata umetnica ne odustaje od svog prepoznatljivog stila, zato i njene nove pesme karakterišu emotivni tekstovi i kvalitetan pop zvuk. Uz vrhunsku ekipu saradnika, kroz devet pažljivo odabranih pesama, Aleksandra Radović nam ovim albumom ispisuje priču o ljubavi i patnji, trenucima sreće i bola.

„Novi album je, kao i svi prethodni, vezan za ljubav. Verujem da svi mi često preispitujemo sebe i pokušavamo da shvatimo suštinu ljubavi i uopšte odnosa u ljubavi, tako da i moje nove pesme prenose razmišljanja na tu temu. Šta su dobre i prave, a šta loše i pogrešne stvari, gde smo, možda, pogrešili, šta smo ispravno uradili, za čim žalimo, a šta nas usrećuje. To su, zapravo, glasna preispitivanja u kojima svako može da pronađe delić sebe i svoje ljubavne priče“, kaže Aleksandra.

Na albumu su se našla tri već ranije objavljena singla Ljubavi moja, Ne volim te i Gde ćeš ovu noć, a dalje se nižu kompozicije Ne, hvala, Pazl, Živim bol, Poljubi me i naslovna pesma Predvorje života.

„Ovaj album nastajao je u najrasterećenijem periodu mog života. To je vreme kada sam najviše spoznala i prihvatila sebe, ali i rasterećenije prišla samim pesmama. Oslonila sam se na lepotu jednostavnosti melodija, aranžmana, na čistu emociju koja je uvek bila zaštitni znak mojih pesama“, kaže poznata muzičarka.

I ovoga puta, u radu na novim pesmama ostvarila je saradnju sa stalnom ekipom saradnika.

„Album je producirao Mahir Sarihodžić s kojim sam sarađivala i na prethodnom albumu Carstvo. Ispostavilo se da odlično sarađujemo, nadopunjujemo se u umetničkom smislu i zato smo nastavili. Aleksandra Milutinović, jedan je od većinskih autora i nas dve sarađujemo od pesme Kao so u moru. Ispostavilo se da publika voli spoj nas dve, njene stihove u mojoj interpretaciji. Potom, kao autori na ovom albumu zastupljeni smo Goran Kovačić i ja. Tu je i Bojan Jovović, mladi saradnik koji je komponovao pesmu Živim bol“, kaže Aleksandra.

Za svaku od pesama sa novog albuma snimljen je i video-spot u saradnji sa produkcijom „NN medija“, a svi će biti objavljeni danas u podne, na zvaničnom Jutjub kanalu Aleksandre Radović.

Publika u Srbiji, album će moći da pronađe na svim prodajnim mestima izdanja PGP RTS-a.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво