Читај ми!

Srbija na vezi, RTS Svet, 18.55

Gost emisije je Boban Stefanović, autor izložbe "Mija Aleksić - biti glumac" i Danica Trajković, član organizacionog tima Beogradskog meseca fotografije i Slaviša Vlajković, fotograf. Repriza emisije u 02.10 i sutradan, u sredu u 13.55 na RTS Svet.

U Knjaževsko - srpskom teatru otvorena je izložba "Mija Aleksić - biti glumac". Postavku su priredili Opština Gornji Milanovac i Kulturni centar Gornji Milanovac u čast velikana srpskog glumišta. Izložba se sastoji iz više segmenata njegovog rada vezanih za pozorišno stvaralaštvo i filmsku umetnost. Gost emisije je Boban Stefanović, autor izložbe.

Beogradski mesec fotografije ove godine je u novom izdanju i predstaviće kolekcije fotografija koje nas vode kroz najrazličitije priče. Prvi put, u fokusu festivala biće prezentacije foto knjige umetnika iz zemlje i sveta.

Kao i prethodnih godina biće priređene izložbe, ali i edukativne radionice. O ovoj manifestaciji, koja se održava sedmi put po redu, govoriće u emisiji Danica Trajković, član organizacionog tima i Slaviša Vlajković, fotograf.

Udruženje "Hercegovac" Čikago proslavilo je slavu Sveti Vasilije Ostroški. Bila je to prilika za sećanje na stari kraj, čuvanje tradicije i druženja sa druge strane okeana. Iz Čikaga izveštava Aleksandar Žigić.

Urednici emisije Tanja Adamović i Goran Maslar

Realizacija Ernestina Gligorijević

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво