Читај ми!

Grupa "Hurikejn" poručuje dijaspori: Glasajte za nas!

Drugu godinu zaredom, na pesmi Evrovizije, koja bi trebalo da se održi u Roterdamu od 18.do 22. maja, predstavlja nas grupa Hurricane, koju čine pevačice Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić. Pripreme su u toku...

 Kako ste reagovale na vest o tome da ćete drugi put za redom predstavljati Srbiju na Pesmi Evrovizije?

"Bile smo veoma ponosne što nam je pripala ta čast i privilegija od Javnog servisa da i ove godine predstavljamo Srbiju. Mi ćemo dati sve od sebe da to bude najbolje moguće."

 Ksenija, veoma rano si se susrela sa fenomenom popularnosti, pored poznatog tate, ali ovo je sada drugi ugao posmatranja...Da li je ta popularnost mnogo naporna?

"Pa jeste, uopšte ne spavamo...idemo iz jedne emisije u drugu, sa priloga u prilog...mi volimo ovaj posao, to smo izabrale, dopunjujemo se, spremamo za nastupe, imamo probe, što se nas tiče daćemo sve od sebe da to grmi!"

 Sanja, ti si napisala tekst za pesmu Loko Loko. Šta je poslužilo kao inspiracija ili ko je Loko iz pesme?

"Inspiracija je bila sama pesma, nisam imala nikog konkretno na umu...tekst koji je proizašao bio je sponatan i to je u stvari demo verzija, koja možda i nije trebalo da vidi svetlost dana, ali kako su ljudi slušali, reagovali su da je to to...tako da je demo verzija ostala originalna verzija...pesma je i vrcava, vesela i energična, shodno tome je i tekst. Mislim da smo pogodile tu evrovizijsku energiju. Nemanja Antonić je i ove godine radio pesmu, u našem je fazonu i iznećemo je u našem stilu."

"Ja sam čula sve dosadašnje, i pored naših komšija Hrvata, favorit mi je Ukrajina. To je neka mešavina modernog i etno zvuka..."

"I Grčka pesma je dobra, ove godine je velika konkurencija i možemo samo da se potrudimo da se desi uragan na sceni pa da imamo dobar plasman"

 Još se ne zna tačno da li ćete nastupati u Beogradu ili ćete putovati za Roterdam, a pripreme su tu...kako će to izgledati na sceni?

Nažalost, neće biti plesne grupe, imaćemo tri prateća vokala iza scene, na sceni ćemo biti nas tri...snimile smo bekap video koji će otići u slučaju da se ne održi Evrovizija u Roterdamu...ali mi se nadamo da ćemo otići, to nam je želja...

 Mi se obraćamo našim ljudima u dijaspori, i kada dođe momenat glasanja, šta da im poručimo?

"Glasajte, glasajte, glasajte!", poručuju devojke iz grupe Hurikejn.

Sa grupom Hurikejn razgovarala je Dragana Živojnović.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво