Читај ми!

Magazin Srbija na vezi, RTS Svet, 21.00

"Magazin Srbije na vezi" vodi vas u radni prostor i okruženje gostiju emisije gde se oni, u vreme pandemije, osećaju dobro. Budite sa nama u na RTS2 u subotu, 28. novembra u 11.30.

Magazin Srbije na vezi vodi vas u radni prostor i okruženje gostiju emisije gde se oni, u vreme pandemije, osećaju dobro.

Da nagrada stigne u prave ruke, uz stručni žiri, trudi se reditelj Živorad Ajdačić. Njega smo sreli u Narodnom pozorištu u Beogradu, na čijoj su sceni zablistali mnogi dobitnici nagrada iz zemlje i inostranstva. Povod za razgovor sa njim bio je orden Svetog despota Stefana Lazarevića koji je u beogradskoj Patrijaršiji dobio od nedavno blagopočivšeg patrijarha srpskog Irineja.

Gošća Beograda, ovih dana u vreme pandemije je Vesna Stanojević, jedina glumica koja Englezima predaje glumu u Londonu. Sa njom je razgovarala Tamara Drezgić.

U novom romanu "To je ljubav slepa sila", književnica Ljiljana Habjanović Đurović, kroz likove i događaje iz istorije, otriva nam šta jeste, a šta nije ljubav i zašto je jedna od najvećih srpskih kletvi "dabogda se osilio".

Rule fon Bizmark, praunuk Ota fon Bizmarka, u svom domu u Subotici, sa svojom suprugom Desankom, ugostio je Vladana Rakića.

U Halmstad nas vodi Strahinja Straja Novaković, gde je izgrađen parohijski dom u kome se već obavljaju bogosluženja. Naša ekipa je pre tri godine bila na polaganju kamena temeljca.

Vlade i Ana Divac, boravak u Srbiji, koriste i za susret sa stipendistima, uspešnim srednjoškolcima slabijeg materijalnog stanja, koje njihova fondacija finansira, a nama govore kako izgleda život njihove porodice u Americi, u vreme pandemije.

Urednik Suzana Gvozdenović Puzović

Reditelj Dragica Gačić

 

 

 

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво