Читај ми!

Radio Krug tri godine sa nama

Radio Krug iz Švajcarske proslavio je treći rođendan. 16. septembra, pre tri godine, na talasima Kanala K iz Araua, zavrtela se prva emisija RADIO KRUG.

Idejni tvorci emisije su Violeta Aleksić i Tanja Radojević. Tim broji sedmoro ljudi i svako ima svoju ulogu u kolažnom programu koji se bavi informacijama iz sveta sporta, zabave i umetnosti.

Pored kolega koji žive u Švajcarskoj, Krug čini i tim iz Beograda - tako da pored Violete i Tanje iz kruga, o krugu, u krug čine Miroslav Dinić, Jovan Arsenijević, Erdbob Miki, Dejan Grujić, Ljiljana Crnić, povremeno i Monika Rajlić.

U samo tri godine ova vredna družina je spojila naše sunarodnike širom sveta brojnim uključenjima, gostovanjima, propratila najbitnije događaje i trudila se da biranom muzikom donese dobro raspoloženje.

Zbog trenutne situacije u kojoj se svi nalazimo veliko slavlje nije moguće, ali su se zato svi ljubitelji Kruga oglasili na društvenim mrežama i tako obradovali krugaše mnogobrojnim čestitkama iz celog sveta.

Stigle su čestitke iz Radio Beograda od Dejana Grujića, Milene Milićević i Dubravke Duce Marković. Zatim se oglasio i Dragan Jakovljević iz Budimpešte, Ljiljana Crnić iz Splita, Petar Hranuelli iz Zagreba, Madž, Mikovity i Kristina Dimić sa Malte, Jelena Ćirić iz Praga, Bojana Arbinja Marković iz Sokolca, Dragan Ristić Kal, Boban Janković, Marina Đenadić iz Beograda, Grupa RULjA iz Raške, Ivan Milinković, Bilja Krstić, Snežana Nef, Peđa Ristić, Katarina Perović Bošnjaković, Snežana Petrović, Duška Perić iz Minhena, Paul Le rocq iz Argentine, Srđan Popov, Petar Gojković iz Pariza, i mnogi drugi.

Krugaši su se takođe obratili putem društvenih mreža svojim slušaocima i pratiocima i zahvalili se od srca, a programe Radio Kruga je ispratila i naša medijska kuća.

Radio Krug uskoro će predstaviti knjigu Dejana Grujića, naslova Život na crticu u dva grada Švajcarske.

"Kada su čestitke počele da stižu putem video snimaka, poruka na društvenim mrežama dirnulo nas sve to do suza. Tek sada vidimo da se KRUG ozbiljno zavrteo. U samo jednom danu imali smo "onlajn žurku" sa ljudima sa svih meridijana, kojima smo obećali da ćemo se truditi da budemo još bolji. Gradimo mostove prijateljstva i čuvamo umetnost jer umetnost i jeste najbolji ambasador svake zemlje, a pošto je sazdana od ljubavi, umetnost granice ne poznaje. Hvala svim dragim ljudima koji su nas se setili, hvala svim kolegama koji su nas podržali, hvala RTS-u i Radio Beogradu - našim velikim uzorima jer ste od početka sa nama", rekla je Violeta Aleksić.

"Veliku podršku nam je dala i naša medijska kuća Kanal K, koja je prepoznala naš trud i zalaganje da spojimo kulture svih naroda i na taj način približimo svetu ono što našu zemlju predstavlja u najlepšem svetlu", istakla je Tanja Radojević.

 

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво