Читај ми!

Orile se pesme crveno belih u čast Milana Borjana

Navijači FK Crvene Zvezde iz Čikaga priredili su spektakularan doček golmanu i kapitenu crveno belih Milanu Borjanu koji je boravio u Americi. Milan je osim u Crvenoj Zvezdi, takođe i golman kanadske reprezentacije koja učestvuje u kvalifikacijama za svetsko prvenstvo u Kataru 2022. Reprezentacija Kanade ostvarila je dve pobede na utakmicama u Čikagu.

Zvezdini najvijači iz Čikaga uvek su spremni da navijaju i bodre svoj klub a takođe i ugoste svoje sportiste, pa zato nisu sedeli skrštenih ruku nego su svog asa , kapitena crveno belih Milana Borjana dočekali u kafani Zora na večeri uz pesmu, muziku i druženje. U Milanovom društvu bio je i njegov otac Boško Borjan koji je takođe bivši golman a sadašnji vlasnik jednog prvoligaškog fudbalskog kluba u Kanadi.

U krcatoj kafani Zora, tokom cele večeri orile su se navijačke i kafanske pesme uz pratnju uživo muzike.

Za dobro raspoloženje pobrinuo se orkestar u sastavu: violinista Danilo dača Milosavljević, bas gitara Predrag Perić Gagi, solo gitara Vasko Stanković i vokal Ivana Stanković.

Delije u Čikagu pokrenule su uz pomoć Delije fondacije donatorske kutije za pomoć Srbima na Kosmetu. Kutije se nalaze za sada na 5 lokacija - kafana Zora, Beograd Cafe, Stefan Grill, Balkan Taste, Crkva Sv. Nikole u Brukfildu.

Takođe, ove godine u saradnji sa FK Crvena Zvezda u planu je i osnivanje kluba navijača u Čikagu i dolazak nekih od legendi kluba crveno belih.

 

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво