Читај ми!

Vuksanović: Predsednik Vučić prijatelj Srba u Crnoj Gori i regionu

Srpski nacionalni savet Crne Gore osuđuje izjavu Miodraga Dake Davidovića, poznatog kao biznismena i dobrotvora SPC, da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić umešan u pokušaj atentata na njega i vladiku Joanikija, koji se desio u Beogradu, decembra 2019. godine.

Navodeći da nemaju nameru da se opredeljuju na predstojećim lokalnim izborima u Nikšiću jer je svima cilj „konačan odlazak odnarođenog režima", Srpski nacionalni savet (SNS) Crne Gore u saopštenju za javnost izražava da je „duboko iznenađen izjavom Miodraga Dake Davidovića o navodnoj umešanosti predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića u pokušaju atentata na njega i vladiku Joanikija".

Apsolutno svedočimo da je predsednik Vučić iskreni prijatelj ne samo Srba u Crnoj Gori već i svih Srba u regionu i dijaspori, kaže se u saopštenju i ističe da bez predsednika Srbije „ne bi bilo ni traga srpskim organizacijama i zajedništvu srpskog naroda, već bi bili podeljeni i posvađani kao što smo bili u vremenu pre njegovog dolaska na vlast".

Dajemo punu podršku Predsedniku i Vladi Republike Srbije u ogromnim naporima na homogenizaciji i jedinstvu srpskog naroda, a Narodni pokret u Nikšiću pozivamo da bezuslovno bude uz svoj narod, kao što to i svi očekuju od njega, zaključuje se u Saopštenju koje je potpisao predsednik SNS dr Momčilo Vuksanović.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво