Drugo mesto za FK Spoji!

Fudbalska ekipa Srpske pravoslavne omladine Insbruk - SPO(J)I "FK Spoji!" osvojila je drugo mesto na turniru u malom fudbalu u organizaciji austrijske ekipe "FC Saggenbar" u Insbruku. Na ovom turniru za godinu dana, koliko postoji klub, prešli su put od eliminacije u grupi 2011. do 2. mesta u 2012. godini.

Fudbalska sekcija Srpske pravoslavne omladine Insbruk - SPO(J)I, FK Spoji! učestvovala je na turniru u malom fudbalu koji je organizovala austrijska ekipa FC Saggenbar u Insbruku.

Na turniru je učestvovalo 16 ekipa, koje su se borile u grupama od 8 ekipa. Prve dve plasirane ekipe u grupi kvalifikovale su se direktno u polufinale.

Mladi fudbaleri FK Spoji! igrali su u punom sastavu i odneli pobedu već u prvoj utakmici nad ekipom Bazinga rezultatom 3:0.

Nerešen rezultat je ostvaren u duelu sa HC westliches Mittelgebirge (1:1), a prvi poraz zabeležen je od ekipe Tiroler Versicherung (1:2), iako su igrači FK Spoji! golom Dalibora Zdravkovića u 10. sekundi utakmice poveli sa 1:0.

Potom su se ređale pobede protiv Wolfsrudel-a (1:0), Team bring it-a (4:0), Soccerteam-a (2:1) i FC Kabelwurm-a (1:0).

Tako su mladi fudbaleri FK Spoji! sa 16 osvojena poena sa druge pozicije u grupi ušli u polufinale, gde ih je čekala ekipa Promillo, koju su pobedili sa rezultatom 1:0.

U finalu je FK Spoji! ponovo naišao na ekipu Tiroler Versicherung, protiv koje su doživeli jedini poraz u grupi. Zato je finalna utakmica bila dodatan motiv, a emocije na vrhuncu.

Nažalost „FK Spoji!" je u finalnoj utakmici izgubio od Tiroler Versicherung i to rezultatom 1:2.

Ekipa FK Spoji! je osvojila 2. mesto na ovom turniru. Igrali su na mestu gde su pre tačno godinu dana prvi put zajedno zaigrali, što pokazuje merljiv uspeh koji je ostvaren u tom periodu - od eliminacije u grupi u 2011. godini do 2. mesta u 2012. godini, na turniru koji svake godine organizuje austrijska ekipa FC Saggenbar.

Strelci FK Spoji! su bili: Nikola Miladinović (4 gola), Nikola Ikić (3 gola), Dominik Pandurević (2 gola), Dalibor Zdravković (2 gola), Stefan Jović (2 gola).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво