Читај ми!

Sertifikati o društvenoj odgovornosti

Kompanijama "Koka kola","Eurobank EFG", "Holcim", "Sunce Marinković" i "Tigar" NALED dodelio sertifikate o društveno odgovornom poslovanju. O svojim iskustvima govorili su promoteri, među kojima i RTS, kao najgledanija televizija poslednjih osam godina, sa ozbiljnim planovima u narednom periodu.

Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj, dodelila je prve sertifikate o društveno odgovornom poslovanju, kompanijama "Koka kola", "Eurobank EFG", "Holcim", "Sunce Marinković" i "Tigar". Serifikat je garancija za kupce i poslovne partnere da kompanija posluje u skladu sa zakonom, domaćim i međunarodnim standardima.

Na svečanosti u Skupštini grada, o svojim iskustvima govorili su promoteri društvene odgovornosti, među kojima i RTS, kao najgledanija televizija poslednjih osam godina, sa ozbiljnim planovima u narednom periodu, kada je o društvenoj odgovornosti reč.

"Ne samo što kreiramo najgledaniji program, već se vrlo trudimo i u tom domenu društvene odgovornosti da budemo lideri i da imamo odličnu interakciju kako sa gledaocima, tako i sa drugim značajnim institucijamai kompanijama koje nam se pridružuju. Dobili smo brojne nagrade ove godine, očekujemo još do kraja godine i one su pokazatelj da radimo nešto dobro", kaže šef odseka za odnose sa javnošću RTS-a Duška Vučinić-Lučić.