RTS- u priznanje "Biznis partner 2012"

Prestižno regionalno priznanje "Biznis partner 2012" se dodeljuje već osamnest godina, a Radio- televizija Srbije je među dobitnicima tog priznanja u kategoriji "Media Biznis partner", kao najuspešniji i najprepoznatljiviji Javni medijski servis u regionu.

"U biznisu, kao i u životu, najvažniji je partner" glasio je slogan osamnaeste ceremonije dodele prestižnih regionalnih priznanja "Biznis partner" čiji je utemeljitelj kompanija "Mass Media international".

Osim RTS-a, ovo priznanje dodeljeno je i Radio- televiziji Vojvodine, kompanijama "Ringier Axel Springer" (u okviru koje izlaze "Blic", "Alo", "24 sata", NIN, "Blic žena" i "Puls"), nedeljnicima "Novi magazin" iz Srbije i "Privredni vjesnik" iz Hrvatske.

"Zahvaljujemo svima koji su i ove godine prepoznali Radio- televiziju Srbije kao uspešnog poslovnog partnera, koji se u poslovanju rukovodi najvišim profesionalnim standardima. Javni medijski servis Srbije je najuticajniji medij u regionu i medijska kuća kojoj građani Srbije najviše veruju, ta uloga i priznanja nam naravno prijaju ali su itekako obavezujuća. Svi naši zaposleni, nas preko tri hiljade, svakodnevno rade na održavanju ugleda koji smo ostvarili ali i na unapređenju u svim onim oblastima u kojima želimo da ostanemo lideri ili budemo još bolji. Zahvaljujem svima koji su nas izabrali za ovo priznanje a ovom prilikom zahvaljujem i čitavoj Srbiji, našem auditorijumu, na podršci i poverenju koje nam ukazuju svih ovih godina." rekla je prilikom uručenja nagrade Duška Vučinić Lučić, menadžer za odnose sa javnošću Radio- televizije Srbije.

Priznanje "Biznis ličnost 2012. u regionu" dobio je Emil Tadesi, predsednik Atlantik Grupe iz Hrvatske, za višegodišnji uspešan rad i efikasnost dok je nagrada "Biznis partner plus" pripala kompaniji "Messer tehnogas" iz Srbije, za najviši stepen društvene odgovornosti i brige o lokalnoj zajednici.

Nagrada "Biznis partner ekstra" dodeljena je Opštini Pećinci za poseban doprinos stabilizaciji poslovne klime i razvoju poslovne saradnje u regionu. Rudarskom basenu Kolubara pripala je nagrada "Eko biznis partner 2012" zato što je u poslovanju pokazao "izuzetnu svest o zaštiti životne sredine."

Dvadeset sedam najboljih komanija raličitih delatnosti, koje su registrovane u Srbiji, dobilo je priznanje "Biznis partner 2012". Među njima su i "Energoprojekt Holding", Republički geodetski zavod, AD "Mlekara" iz Šapca, "Kon Tiki trevel", "Neoplanta" iz Novog Sada.

Priznanje "Biznis partner" je regionalnog karaktera i namenjena je svim kompanijama iz zemalja okruženja ( Slovenija, Mađarska, Rumunija, Moldavija, Hrvatska, BiH, Crna Gora, Albanija, Makedonija, Bugarska, Grčka, Kipar, Srbija) bez obzira na delatnost, veličinu i oblik vlasništva.
Za doprinos usavršavanju veština i znanja menadžera u regionu, nagradu "Edu- Biznis partner 2012" dobio je Fakultet organizacionih nauka iz Beograda, a nagrada "Biznis partner specijal 2012" pripala Centru lepih umetnosti "Gvarnerijus" za doprinos promociji domaćih i svetskih kulturnih vrednosti.

Ista nagrada, ali za kontinuirano zalaganje i humanitarne akcije od opšteg društvenog i nacionalnog značaja pripala je Humanitarnom društvu "Nezaboravak".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво