Читај ми!

Десета сезона серије "Морнарички истражитељи: Лос Анђелес" радним данима на РТС 1

"Морнарички истражитељи: Лос Анђелес" је драма о опасном свету јединице NCIS, у коме се непрестано одвија хватање опасних и лукавих криминалаца, који су претња по националну безбедност. На Првом програму РТС-а сваког радног дана емитоваћемо десету сезону ове серије. (NCIS: Los Angeles, 2009)

Помоћу лажних идентитета и најнапредније технологије, овај тим посебно обучених агената иде на тајне задатке ризикујући сопствене животе да би привели мете.

Специјални агент Џи Кален (Крис О'Донел) је камелеон који се претвара у кога год је потребно да би се инфилтрирао у криминално подземље. Његов партнер је специјални агент Сем Хана (ЛЛ Кул Џеј), бивши припадник јединице СЕАЛ, који је био у Авганистану и Ираку.

Тиму помажу специјални агент Кенси Блај (Данијела Руа), изразито бистра ћерка убијеног маринца која живи за налете адреналина који долазе са сваким задатком, информатички стручњак Ерик Бил (Барет Фоа), који је овладао свим уређајима и компјутерима у Центру за операције, и Хенријета Хети Ланг (Линда Хант), која надгледа особље у канцеларији за подршку задужено за обезбеђивање свега: од микрокамера до аутомобила за тим....

Наоружани најновијом технологијом и осећајем за преживљавање, сви у овој јединици блиско сарађују и ослањају се једни на друге да би заштитили националне интересе.

Радним данима на РТС 1 у 23.55 ч, реприза од 14.00 ч на РТС 2